ÜCRETSİZ PROJE DÖNGÜSÜ EĞİTİMİ DÜZENLENECEK

2015-11-14 00:04:00

üCRETSİZ PROJE DöNGüSü EĞİTİMİ DüZENLENECEK

Ahiler Kalkınma Ajansı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğinde 17-18 Kasım 2015 tarihlerinde Proje Döngüsü Eğitimleri düzenlenecek.

Proje kapasitesinin gelişmesi ve aynı zamanda proje kültürünün yerleşmesini amaçlayan Proje döngüsü eğitimi 2 gün süreyle NTSO Eğitim salonunda düzenlenecek. Eğitimle ilgili açıklama yapan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız verilecek eğitimle proje kapasitesinin artırılmasının bölgemiz açısından önemini vurgulayarak, “AB, KOSGEB ve Kalkınma Ajansının farklı konuları kapsayan proje çağrılarına yapılan başvuruların bölgemiz adına artırılarak bölge gelişiminin sağlanması ve projelerle verilen hibeden ilimize düşen payın da artırılması en büyük temennimiz. Bu amaçla düzenlenecek olan eğitime üyelerimizin katılımını bekleriz.” Şeklinde konuştu.

özel sektör temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri ve Sivil toplum kuruluşu yetkililerinin katılım sağlayabileceği eğitim 17 – 18 Kasım 2015 tarihlerinde iki gün olmak üzere 09:00– 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Kontenjanın 35 kişi olduğu eğitime kayıt için Ahiler Kalkınma Ajansı Nevşehir Yatırım Destek Ofisinin 0384-2143666 numaralı telefonunu arayarak kayıt yaptırmanız gerekmektedir.