NTSO Yönetim Kurulu M. Arif Parmaksız TOBB Nevşehir Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi üyelerinden oluşan heyeti kabul etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı 12 Temmuz 2019 Cuma günü gerçekleştirildi.
Nevşehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Diriliş Meydanı'nda düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı.
Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasisine ve hukuk devleti yapısına kasteden hain ve alçakça bir saldırıyı geri püskürterek şunu açıkça göstermiştir: Gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi asla meşru kabul etmeyiz. Demokrasi ve mille
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı makamında kabul etti.
NTSO ve GTİ.AŞ Yönetim Kurulları Başkanı M.Arif Parmaksız , TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Sivas’ta bir dizi ziyaret, açılış ve etkinliklere katıldı.
Türkiye'deki tüm organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK) 17. Olağan Genel Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda yapıldı. Genel Kurula; Sanayi Teknoloji
Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Merkez İlçe Komutanı Jandarma Yüzbaşı Adem Akgümüş ve iş adamı Halil Doğan’dan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren’e ziyaret.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve NTSO, GTİ.AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, ODTÜ Mikroelektromekanik Sistemler Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni (MEMS) ziyaret etti.