Türk - Belarus İş Konseyi Ortak Toplantısı

2013-10-22 15:20:39

DEİK ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde yapılacak olan toplantıya her iki ülkeden kamu ve özel sektör kurumlarının yetkilileri, Belarusun önde gelen sanayi kuruluşları konumundaki Minsk Otomobil Fabrikası (ağır yük kamyonları, römorklar ve yolcu otobüsleri üretimi), Minsk Traktör Fabrikası (traktör ve tarım makinaları üretimi), Belleseksport (kereste ve orman ürünleri üretimi), Belneftehim ve Naftan (petrol ve petrokimya ürünleri üretimi), Amkodor (iş makineleri üretimi) ve diğer Belarus firmaları temsilcileri iştirak edecektir.

Toplantı çerçevesinde Belarusun ekonomik durumu, ikili işbirliğinin geliştirilmesi imkanları, Belarustaki yatırım olanakları vs. konulara ilişkin kapsamlı sunumların yapılması ve iki ülke işadamları arasında iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.
Etkinlik taslak programı ve Belarus heyet listesi ekte sunulmakta olup, nihai program ve diğer bilgiler katılım teyidi veren firma temsilcilerine ayrıca iletilecek ve DEİK web sitesinde (www.deik.org.tr) yayınlanacaktır.

Türk – Belarus İş Konseyi Ortak Toplantısına katılmak isteyen firmalarımızın odamızdan temin edebilecekleri formu doldurarak, 31 Ekim 2013, Perşembe günü saat 12:00a kadar DEİKe (Elnur Osmanov, E-mail: eosmanov@deik.org.tr, Tel: 0212 339 50 67, Faks: 0 212 270 37 84) müracaat etmeleri gerekmektedir.