SURİYE YARDIM KONVOYU

31/08/2020

SURİYE YARDIM KONVOYU

NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız Suriye Yardım Konvoyu kampanyası ile geçtiğimiz günlerde İdlib’e gönderimi tamamlanan 50 yardım tırı hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Parmaksız : “ İyilik yapmak duygulu yüreklerin işidir. Karşılıksız ve tanımadığınız insanlara iyilik yapmaksa güzel yürekliliğin vücut bulmuş halidir. Suriye’de yıllardır yaşanan insanlık dramı gözlerimizin önüne serildi. Covid 19 ile mücadele ettiğimiz şu günlerde bile Nevşehir halkının güzel yürekliliğini bir kez daha gördük. Hayırsever üyelerimiz sayesinde, Odamızın katkı sağlamasına bile gerek kalmadan 50 tır Bims toplayabildik. Böyle bir yardım yapılacağını duyup Odamıza koşan, yardım yapmak içinyürekten çaba sarf eden tüm kardeşlerime en derin saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Borsa Başkanımız ve Bims Sanayicileri Derneği Başkanımıza da bu kampanyaya verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak böyle bir kampanyanın yürütülmesine önayak olmak bizlere gurur veriyor.” Dedi.

Nevşehir Valiliği öncülüğünde, NTSO himayesinde Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticaret Borsası ve Bims Sanayicileri Derneği ortaklığında yürütülen bu kampanyanın önemine dikkat çeken Parmaksız : “ Evini kaybetmiş mazlum kardeşlerimiz için hayati öneme sahip olan bu kampanyanın başlatılması hepimizin vicdan borcunu ödemesi için bir vesile olmuştur. Ülkemizde geçici süreyle misafir edilen mülteci kardeşlerimizin de biran önce vatanlarına kavuşmalarına, tekrar huzura ve refaha ermelerine temel oluşturacak bu kampanyanın gerçekleştirilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Vatansız kalmak kadar acı bir şey yoktur. Bu acıyla baş başa kalmayı da hiçbir millet hak etmez. Suriyeli misafirlerimiz için de zorlu geçen bu süreç başarıyla sonuca ulaştırılması gereken en önemli konulardandır.” Dedi .

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bir olmak, tek olmak gerektiğini vurgulayan Parmaksız: “ Geçmişimizden, geleneklerimizden gelen yardımseverlik ile bir olmanın bilincinde olan her bireyimizin katkıları sayesinde kanayan yaralara ilaç olacağımızı biliyorum. Bu ruhu yaşamanın ve yaşatmanın önemini belki de en iyi bu günlerde anlayabiliyoruz. Covid 19 sebebiyle zorluklar yaşadığımız bu dönemde birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin önemi bir kez daha hatırlatıldı bizlere. Bu değerler ışığında yüreklerden koparak gelen bu yardımların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

SURİYE YARDIM KONVOYU KAMPANYASINA DESTEK OLAN ÜYELER:

 

M.ARİF PARMAKSIZ

SEYİT İNCE

İBRAHİM SALAŞ

M.ALİ ÖBEKLİ

M.İRFAN KARACA

ADNAN DOĞU

AHMET DALDİKEN

AHMET ERGÜN

AHMET PASAOĞLU

ALİ SAİT UZER

ARIF KILIKBİÇEN

ARİF SELÇUKER

AVNİ PARMAKSIZ

AYDIN MIHÇI

BAHRİ DÖLEN

CAVİT DİRİKOÇ

CAVİT VERGİVEREN

CEMİL ALİŞAN

CENGİZ UZGÖREN

EKREM NURLU

ERCAN KILIÇ

EROL EFEOĞLU

FARUK ÖZALTIN

FATİH DİRİKOÇ

FEHMİ SOYLU

GALİP TEKİN

HABİL ULUER

HALİT GÜVEN

HURŞİT YİĞİT

HÜSEYİN İNAN

İBRAHİM GÖKÇE

İLHAN KAHRAMAN

İSMAİL TAŞÇI

KADİR PINARBAŞI

KENAN KAVDIR

MEHMET DEMİRTAŞ

MEHMET DİRİKOÇ

MEHMET YAYLAKLI

MİKTAT ŞAHİN

MURAT BİLGİLİ

MURAT SONUGELEN

MUSA ERTAŞ

MUSA HARUN CİNGİTAŞ

MUSTAFA DİRİKOÇ

MUSTAFA KARACA

ÖMER GÜÇLÜ

ÖZAY ÇALIŞIR

RAGIP ÖZALTIN

RECEP SAYAR

SACİT UZER

SEDAT UÇAR

SEYİT MEHMET AVŞAR

ŞERAFETTİN ACER

TALİP ALDEMİR

TEVFİK SAYAR

TURGAY ÖZALTIN

ULUTAŞ DİRLİK

VEHBİ TÜFEKÇİ

YUSUF SATILMIŞ

YÜKSEL BABAOĞLU

ZAFER ÇETİNEL

NEVŞEHİR TİCARET BORSASI

 

KATKIDA BULUNAN BİMS SANAYİCİLERİ DERNEĞİ ÜYELERİ :

 

NECDET CİVELEK

SERHAT SONUGELEN

ADNAN KARAKAYA

AHMET ERTAŞ

ERCAN CİVELEK

BAYRAM CİVELEK

İRŞAT TERZİOĞLU

ERKAN KORKMAZ

OĞUZHAN SERTKAYA

SAVAŞ TÜFEKÇİ

FATİH MIHÇI

ALPEREN ACER

HALİS ULUER

RIFAT GÜL

METİN TUTKUN

FEVZİ ÇEVRÜK

TANER ÇETİNEL

MUSTAFA KORKMAZ

ÜZEYİR RENKÇİ

EROL YALAP

ZAFER YALAP

ERDAL CİVELEK

ALPARSLAN SERTKAYA

TOLGA ÖZDEMİR