NTSO HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

2015-06-16 00:01:00

                   NTSO HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

 

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. NTSO Meclis Salonunda yapılan toplantıya  NTSO  Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis üyeleri, Disiplin Kurulu üyeleri ve Meslek Komitesi Başkanları katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan  NTSO Meclis Başkanı  Seyit İnce geçtiğimiz günlerde yapılan Genel seçimlerin  Nevşehir  ve tüm Türkiye için hayırlara vesile olmasına dileyerek, “Bu seçimlerde  Nevşehiri temsil etmek üzere  seçilen üç milletvekilimize de başarılar diliyorum.” Dedi.

Daha sonra söz alan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızda  7 Haziran seçimlerinde Millet İradesinin  hiçbir partiye tek başına iktidar hakkı vermediğini hatırlatarak, “Bu seçimlerde halk 4 partiyi Meclise taşımıştır. Beklentimiz  en kısa sürede hükümetin kurularak  iş dünyası ve ekonomik sorunlara çözüm bulunmasıdır.” Dedi.

Mayıs ayı bilançolarının ibra edildiği Meclis Toplantısında  7 Haziran seçimlerinde Milletvekili seçilen NTSO Meclis Başkan Vekili  Mehmet Varolun son kez Meclis Başkan Vekili  olarak katıldığı toplantıda  Varol Meclis üyelerine veda ederken, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız tarafından  Varola bir şükran plaketi taktim edildi.