NEVŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİ´NDEN PARMAKSIZ´A ZİYARETv

2014-07-16 17:27:43

NEVŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİNDEN PARMAKSIZA ZİYARET

Nevşehir Gazeteciler  Cemiyeti Yönetim Kurulu  üyeleri , Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı M. Arif Parmaksızı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Genel  Kurul  sonrasında  Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Bayram Ekici ve Yönetim Kurulu üyeleri  NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızı  makamında ziyaret etti.

NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı  Aydoğan  ve Cemiyet Yönetim Kurulu  üyelerinin bulunduğu toplantıda, gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve haklarının korunmasına yönelik çalışmaların yanı sıra  birlik ve beraberliğe önem verdiklerini belirten Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram  Ekici, “Nevşehirdeki  gazeteci arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde çalışması için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Amacımız tek çatı altında birleşmek.” Dedi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızda , yeni yönetimi kutlayarak, “Tüm zorlukların üstesinden birlik ve beraberlikle gelinir. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasıda  geldiği noktaya birlik ve beraberliğinden aldığı güçle gelmiştir. Bu gün NTSO Siyaset üstü güç olmayı birlik ve beraberliği ile sağlıyor. “ dedi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı  Seyit İnceyi ziyaret etti.

Meclis Başkanı Seyit İncede  sivil toplum  örgütlerinin birlik ve beraberliğinin şehir menfaatleri için önemine dikkat çekerek, iki ayrı gazeteciler cemiyetinin birleşmesinin yanında  Nevşehir ‘de bulunan sivil toplum örgütlerinin birlikte  çalışması gerektiğini dile getirdi.