NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE ALBARAKA TÜRK ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

18/10/2019

Albaraka Türk yetkililerinden Nevşehir Şube Müdürü Hasan Hüseyin Ünal ve Portföy Yöneticisi Mehmet Aslan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek NTSO üyelerine özel avantajların sağlanacağı yeni finans paketini sundular. Nevşehir TSO üyelerine özel önemli avantajların yer aldığı paketin “Nevşehir’in gelişimine katkı sağlamasını, firmaların rahat bir nefes almasına vesile olmasını” temenni eden heyet hazırlamış oldukları iş birliği protokolünü Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız’a sundu. NTSO olarak üyelerin yararına olacak her türlü iş birliği ve çalışmada yer alacaklarını belirten Parmaksız: “Hazırlanan bu protokol sayesinde üyelerimizin finansmana erişim konusunda işlerinin kolaylaştırılması, ticari faaliyetlerine destek olabilecek bankacılık hizmetlerinden faydalanması sağlanmış olacaktır.” ifadelerini kullandı. Başkan Parmaksız’a teşekkür eden Albaraka Türk Katılım Bankası yetkililerinin finansman paketi kapsamında NTSO üyelerinin yararlanabileceğini belirttiği özel hizmetler şunlardır:

  • Masrafsız Bankacılık
  • Platinum Kart (ücretsiz)
  • Business Kart (ücretsiz)
  • Grup BES

 

Kampanya Kapsamındaki Fırsatlar;

 

  • Özel Kar Oranlarıyla KOBİ Destek Finansmanı Kampanyası: %1,19 kâr oranı ve 36 aya varan taksitler ile 300.000 TL’ye kadar KOBİ’nin ihtiyaçları finanse edilecektir.
  • Avantajlı Kar Oranlarıyla Araç Finansmanı Kampanyası: Sıfır veya ikinci el bireysel araç alımlarında %1,19 oran ile araç finansmanı sunulacaktır. Bu destekten yararlanacak olan üyeler ayrıca ücretsiz HGS etiketi, avantajlı Kasko gibi hizmetlerden de faydalanabileceklerdir.
  • Avantajlı Kar Oranlarıyla Konut Finansmanı Kampanyası: Bireysel konut alımlarınızda %1,16 oran ile konut finansmanı desteği verilecektir.