NEVŞEHİR'İN ALMANYA'DAKİ FAHRİ ELÇİSİ SALİH TAŞDİREK BAŞKAN PARMAKSIZ’I ZİYARET ETTİ

16/08/2021

Almanya Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nevşehirli İş Adamı Salih Taşdirek, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Parmaksız, Nevşehirli girişimci Salih Taşdirek‘den Almanya'da ticaret ve Almanya'daki Meslek egitimi hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Parmaksız açıklamasında; "Girişimcilerimiz gurur kaynağımız... Almanya’da işçi olarak çalıştığı Erbacher - Kolb firmasını satın alan, Hanau Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcılığı yapan Nevşehirli iş adamımız Salih Taşdirek’i başarılarından dolayı kutluyorum." dedi.

Taşdirek ise, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Parmaksız’a teşekkür etti.