NEVŞEHİR İLİ ODALAR/BORSALAR MÜŞTEREK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

04/04/2023

NEVŞEHİR İLİ ODALAR/BORSALAR

MÜŞTEREK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

5174 Sayılı Kanun uyarınca gerçekleştirilmesi gereken, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası’nın katılımı ile “Nevşehir İli Odalar/Borsalar Müşterek Toplantısı” yapıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in teşrifleri, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın ev sahiplinde düzenlenen toplantıya Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Esnaf ve San. Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Meclis Başkanı Kemal Öğütlü, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis, Meslek Komitesi ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile NTB ve ÜTSO Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıda deprem felaketi sonrası Ülkemiz ve Nevşehir Ekonomisine dair değerlendirmelerde bulunuldu.