Mısır Arap Cumhuriyeti Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti

2012-11-12 02:00:00

Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Mısır Arap Cumhuriyetine gerçekleştireceği resmi ziyaret sırasında, Ekonomi Bakanı Sayın Zafer çağlayanın da katılımlarıyla, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonu, Kurulumuz ve Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu işbirliği ile 17-18 Kasım 2012 tarihleri arasında Mısır Arap Cumhuriyetine yönelik olarak bir Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti programı düzenlenecektir.

Girişimcilerimize potansiyel iş fırsatları sunan Mısır Arap Cumhuriyetinde pazar payımızın arttırılması ve yeni ihracat imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek sözkonusu heyete tarım ve gıda ürünleri, su ürünleri, demir ve demirdışı metaller, ağaç mamülleri ve orman ürünleri, değerli maden ve mücevherat, kimyasallar, tekstil ve hammaddeleri, konfeksiyon, otomotiv ve otomotiv yan sanayi, deri ve deri mamülleri, lojistik, turizm, inşaat ve müteahhitlik sektörleri başta olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarımız iştirak edebilecektir.

Söz konusu Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Programı kapsamında, Türkiyeden üst düzey yetkililerin katılımıyla düzenlenecek İş Forumunun yanı sıra Türk ve Mısırlı girişimciler arasında iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede, heyete katılmak isteyen üyelerinizin en geç 13 Kasım 2012 Salı günü mesai bitimine kadar aşağıda başvuru linki ve irtibat bilgileri yer alan Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine başvurmaları gerekmektedir.

Saygılarımla,

Başvuru için: http://agent1.acermail.com/acermail/eSurvey/ESURVEY_form_preview.asp?FORM_ID=176CE77F16F4F77F167D077F194CA77F_D0E_58F

Detaylı Bilgi İçin:
Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (OAİB)
S. Tansel Künbi
Tel:0312 448 24 35
E-Posta: kunbit@oaib.org.tr
Cep: 0533 204 76 02

Mısır Arap Cumhuriyeti pazarı hakkında detaylı bilgi için:
Zeynep Bilgi, Mısır Arap Cumhuriyeti ülke Masası uzmanı
Tel: 0312 204 76 02