MERSİN 9. ULUSLARARASI TARIM FUARI

2014-02-05 17:31:40

MERSİN 9. ULUSLARARASI TARIM FUARI

Sayın üyemiz,

Mersin Ticaret ve Sanayi Odasından alınan yazıda, Ticaret Odası desteği ve CNR Fuarcılık-Forza Fuarcılık ve Organizasyon Hizmetleri A.Ş organizasyonunda, 06-09 Mart 2014 tarihleri arasında Mersin 9. Uluslararası Tarım Fuarı düzenleneceği bildirilmektedir.

Fuarda Hollanda, İtalya, Fransa, ABD, İspanya ülkelerinden standlı katılım sağlanacağı, AKİB organizasyonunda Etiyopya, İran, Irak, Sudan, Türki Cumhuriyetler, Lübnan, ürdün, Rusya ve Kuzey Afrika ülkelerinden Alım Heyeti organizasyonu planlandığı belirtilmektedir.

Söz konusu fuara üyelerimizin yeterli talep göstermesi durumunda Odamızca tahsis edilecek araç ile katılım sağlanması planlanmaktadır. Fuara katılmak isteyen üyelerimizin en geç 20 Şubat 2014 tarihine kadar Odamızla temasa geçmeleri rica olunur.

Bilgilerinize sunarız.