MEDAŞ UYARDI PAZAR GÜNÜ NEVŞEHİR´İN BAZI BÖLGELERİNDE ELEKTRİK YOK

2015-04-07 00:03:00

MEDAŞ UYARDI PAZAR GüNü NEVŞEHİRİN BAZI BöLGELERİNDE ELEKTRİK YOK

 

Meram Elektrik Dağıtım Şirketi MEDAŞtan yapılan açıklamaya göre 12.04.2015 Pazar günü saat 09.00 ile 16.00 saatleri arasında şehrin bazı bölgelerinde programlı elektrik kesintisi yapılacak.

MEDAŞtan yapılan açıklama da Nevşehir 1. Bölge İşletmesi sorumluluk alanı içerisinde yeralan bazı bölgelerde 11. İletim Tesis İşletme Grup Müdürlüğü tarafından bakım çalışması yapılacağı için aşağıda belirtilen bölge yada semtlerde elektrik kesintisi yapılacak. çalışmaların programlanan süreden önce bitmesi halinde ise kesinti bitiş saatinden önce bu bölgelere elektrik verilebilecek.

Kesinti yapılacak bölge ve semtler şunlar:

Nevşehir Merkez, ve Merkeze bağlı, Mehmet Akif Ersoy, Sümer, 20 Temmuz,Bahçelievler,Beddik, Cami Atik, Cami Cedit,Cevher Dudayev,Cumhuriyet,Dere, Emek,Eskilli,Hacı Rüştü, Herikli,İbrahimpaşa,Kapucubaşı,Karasoku,Kayacami,Kıratlıoğlu,Memişbey,Musapaşa,Raşitbey,Tahta Cami ve Yani Mahallelerinin tamamı, Sanayi Bölgesinin tamamı, Kipa AVM, Nevşehir Terminali, Meteorolji,çat ve nar Kasabalarının tamamı, İcik, özyayla , Alacaşar, Balcın, çiftlik, Boğaz ve Basansarnıç Köylerinin tamamı, Nevşehir Gülşehir yolu üzerinde bulunun Depolar Mevkisinin tamamı, Un Fabrikaları ve TV vericilerinin ,Senirin Mevkiindeki bağ evleri ,Nevşehir Acıgöl Yolu üzeri Ağırtaş Makine ve özel trafolu müşteriler.