E -ORTAMDA YAPILAN İŞLEMLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

06/12/2019

E -ORTAMDA YAPILAN İŞLEMLER HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Nevşehir Defterdarlığı’ndan Odamıza gelen yazıda, e- ortamda yapılan işlemler ile ilgili süreçte yayınlanan 509 sıra Nolu V.U.K. Genel Tebliğindeki düzenlemelerin üyelerimizin önemli bir kısmını kapsayan değişiklikleri içermesi sebebiyle; 2019 yılı Aralık ayı süresinde Sivil Toplum Kuruluşları, Ticaret Odaları gibi kuruluşlara yönelik olarak 509 sıra nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğinden faydalanılmak suretiyle bilgilendirme toplantısı yapılacağı bildirilmektedir.

Söz konusu bilgilendirme toplantısının 11.12.2019 Çarşamba günü saat 14:00’da İlimiz Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonunda yapılması uygun görülmüş olup; 11.12.2019 tarihinde saat 14:00 deki bilgilendirme toplantısına Odamız üyelerinin katılımı önemle rica olunur.