METALİK FİKİRLER KULÜBÜ´NDEN BAŞKAN PARMAKSIZ´A ŞÜKRAN PLAKETİ

2015-03-30 00:05:00


METALİK FİKİRLER KULüBüNDEN BAŞKAN PARMAKSIZA ŞüKRAN PLAKETİ

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencileri Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksıza Şükran Plaketi verdi.

Mimarlık Mühendislik Fakültesi Metarlurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünde öğrenim gören öğrenciler tarafından kurulan “Metalik Fikirler Kulübü” üyesi öğrenciler, Bölüm öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Cemal çarboğa ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızı ziyaret ederek bu güne kadar bölüm öğrencileri için verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızla bir süre görüşen öğrenciler, Başkan Parmaksızdan önemli tavsiyeler alırken, Metalik Fikirler Kulübü çalışma ve etkinliklerinde NTSOnun katkılarından ötürü M. Arif Parmaksıza Şükran Plaketi taktim ettiler.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız gelişmiş genç nesillerin ülkelerin gücü olduğunu belirterek, “Sizlerin çok iyi eğitim alarak alanlarınızda uzman olması ülke sanayisi ve kalkınması için büyük önem arz etmektedir. Her fırsatta uygulama ve staj konusunda öğrencilerimize yeterli zamanın verilmediğini dile getiriyoruz. Bu sebeple sizler uygulama alanlarını araştırıp bulmalısınız. Bu konuda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü yardım ve desteğe hazırız.” Şeklinde konuştu .