Hisarcıklıoğlu Nevşehir TSO´da

2013-08-07 08:47:42

Odamız girişinde Meclis üyelerimizce çiçekle karşılaşılan TOBB Başkanı Odamız toplantı salonunda ilimiz ticareti, turizmi ve sanayisi hakkında üyelerimizle sohbet etti.

Yeni seçilen yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunan Hisarcıklıoğlu, ağzınızın tadı bozulmasın diyerek Oda Yönetim Kurulu Başkanımız M.Arif PARMAKSIZ ve Meclis Başkanımız Seyit İNCE ye şeker hediye etti.

Ayrıca TOBB Başkanına İlimiz gazetecilerinden Metin Yıldırım tarafından Kapadokya fotoğrafı, Nevşehirspor Başkanı Necmi Cantekin tarafından M.Rifat Hisarcıklıoğlu  yazılı 50 numaralı Nevşehirspor forması ve kaşkolu , üniversite bünyesinde çalışmalarını sürdüren ve yardıma muhtaç öğrencilere yemek , giyecek ve burs imkanı sağlayan Nevşehir öğrenci ve Gençlik Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. öZDEN TAŞGIN tarafından Odamızın 385 öğrenciye sağladığı mali destekler sebebi ile teşekkürlerini dile getirerek  bayrak işlemeli tabak hediye edildi.

Hisarcıklıoğlu üyelere GTİAŞ ve Sayın Parmaksızın ne kadar güzel işlere imza atığını göstermek için GTİAŞnin çalışmalarından ve başarılarından bahseden bir sunum yaptı. GTİAŞ çalışmalarının Birleşmiş Milletlerce örnek gösterildiğini belirterek Oda Yönetim Kurulu Başkanımızı tebrik etti.  

Hizmet binamızda incelemelerde bulunan Hisarcıklıoğlu, Oda personeli ile de sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi ve ilimize veda etti.