2014 İlk Üye Aidatı Türkmen’den 07 Ocak 2014

2014 YILININ İLK ÜYE AİDATI TÜRKMEN’DEN
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl aidat ve belge hizmeti fiyatlarına Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla zam yapılmazken, yılın ilk aidatını ise İşadamı Tuncay Türkmen ödedi.
Ticaret ve Sanayi Odası ‘nın üye memnuniyeti odaklı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten İşadamı Tuncay Türkmen, NTSO Genel Sekreteri, İsmail Hakkı Aydoğan’a ve Oda personeline üyelere vermiş olduğu hizmet sebebiyle teşekkür etti.
NTSO Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan ‘da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Komitesi Başkanı olan Tuncay Türkmen’e bu örnek davranışı için teşekkür ederken, “Amacımız üyelerimizin memnuniyeti.Bu tür davranışlar, oda çalışanlarının motivasyonuna destek veriyor.” Dedi.