NTSO TTİ İZMİR FUARI’NDA

08/12/2023

NTSO TTİ İZMİR FUARI'NDA

Nevşehir Valiliği liderliğinde, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) koordineunda, 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı'na Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Kapadokya Alan Başkanlığı, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü , Nevşehir, Ürgüp, Kozaklı, Hacıbektaş, Avanos, Uçhisar, Göreme Belediye Başkanlıkları ortak katılmalarını sağladılar.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsilen, NTSO Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Ölmez, Meclis İsmail Sucu, Meclis Üyesi Umut Araz, Meslek Komitesi Üyesi Cumhur Ünal katıldı.

Fuarda, Nevşehir'in Kapadokya bütünlüğünde doğal güzellikleri, tarihi ve turistik yerleri ile Kapadokya'nın çoğaltılabileceği tüm kültürel ve yöresel bölgeler tanıtılarak, bölge turizmcilerinin yabancı turizmcilerle de işbirliği çalışmaları gerçekleştirilmesi hedefleniyor.