İdlib’de gerçekleşen hain saldırı sonrası toplumun tüm kesimleri gibi meslek örgütleri, sendika konfederasyonları, sivil toplum örgütleri ve Oda /Borsalarımız saldırıya tepkilerini göstermektedirler. Bütün milli meselelerde olduğu gibi bu konuda da milli
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, İdlib’te şehit düşen 33 askerimiz için taziye mesajı yayımladı.
NTSO ve GTİ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile Genç Nevşehirliler Derneği Yönetimi tarafından Ankara'da yaşayan Nevşehirliler onuruna yemek programı düzenlendi.
Nevşehir Defterdarı ve beraberindeki heyet Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı vergi haftası nedeniyle ziyaret etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Bankacılık Sistemine Yönelik Ücretlere İlişkin Düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız TOBB Nevşehir Genç ve Kadın Girişimciler Kurul Başkanları ve üyeleri ile görüştü.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Şubat Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda yapılan toplantıya Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrah
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı M. Arif Parmaksız ve Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı (NTB) İbrahim Salaş, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.
Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Bölge Direktörü Tevfik Bülent Şatıroğlu ve TEB Şube Müdürü Hasan Hüseyin Berber, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu, NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve beraberindeki heyetle birlikte, geçtiğimiz haftalarda vefat eden, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu’