İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) yarım asrı deviren ve sanayi sektörünün en değerli verilerini oluşturan “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasına göre 2019 yılı sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlar hakkında değerlendirmede bulunarak
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Kapadokya Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız imzalanan protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve: “ Bu protokol Sanayi ve Üniversite İşbirliğini ar
Geçtiğimiz günlerde YKS sınavında Türkiye’de ilk 1000’e girerek büyük başarı gösteren öğrencilerden Özel Altınyıldız Koleji öğrencileri Fatma Duygu Demirkol ve Emre Biçkes ile Ürgüp Tesan Fen Lisesi öğrencisi Muhammed Alperen Uzunçayır, Nevşehir Ticaret v
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Ali Öbekli, Eskişehir Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
2020 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS), Türkiye’de ilk 1000’e giren öğrenciler Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda TYT puan türünde Türkiye 1. olan Hüseyin Kağan Özdemir, ailesi ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Kurban Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.