Nevşehir BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Yılmaz Özaltın ve Yönetim Kurulu üyeleri M. Arif Parmaksız´a, GTİ Yönetim Kurulu Başkanlığı´na yeniden seçilmiş olması sebebiyle bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Gümrük ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı´na yeniden seçilen M. Arif Parmaksız´ı ziyaret etti.
Ülkemizin önemli geleneksel tatlılarından biri olan Antep Baklavası´nın Gaziantep Sanayi Odası tarafından, Türk Patent Enstitüsü ve Avrupa Birliği-Tarım ve Gıda Komisyonu nezdinde tescillenerek kendine özgü özelliklerinin korunması sağlanmıştır.
27 Mart 2015 Cuma günü saat 15:00 `te NTSO binasında gerçekleştirilecek olan Bilim Sanayi ve Teknoloji Destekleri Bilgilendirme Toplantısına tüm üyelerimizin ilgi ve katılımını bekleriz.
HİNDİSTAN TİCARET HEYETİ 2015-03-25 00:06:00
Ekonomi Bakan Yardımcısı Sayın Adnan YILDIRIM başkanlığında, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonunda 06 - 09 Nisan 2015 tarihlerinde Hindistan'ın Mumbai şehrine yönelik olarak bir Ticaret Heyeti programı gerçek
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası , Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaret Borsası 2015 yılı ilk müşterek toplantısı Ürgüp´te yapıldı. 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu gereğince İlde bulunan Oda ve Borsalar´ın müşterek k
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nın Ulusal Ajans Hibesi ile gerçekleştirmeye hak kazandığı "Nitelikli Girişimcilerle Sürdürülebilir İşletmeler (SEQUEL) projesi ilk toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirildi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler her ay olduğu gibi Aylık Meclis toplantısı öncesi NTSO Yönetim Kurulu Başkanlı M. Arif Parmaksız Başkanlığı´nda bir araya geldi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı´nın Türkiye genelinde başlattığı Kamu Üniversite ve Sanayi İşbirliği toplantısı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirildi.