Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda,
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, “Kredi Garanti Kurumlarına Sağlanan Hazine Desteğine İlişkin Karada Değişiklik Yapılmasına Dair Karar” ile ilgili bilgi verdi. Parmaksız yaptığı açıklamada:
Küresel bir salgın yaşıyoruz. Bütün devletler ve bütün milletler; sağlık için, gelecek için, insanlık için mücadele ediyor. Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, sağlıkçılar, belediyeler, sivil toplum el ele. Vatandaşlarımız, toplumsal dayanışmanın en güzel örne
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamada; “Covid-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak için iş dünyamızdan gelen diğer taleplerin ilgili Bakanlıklar ve Kurumlar nezdinde takibine devam etmekteyiz.” D
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Kovid 19’un ekonomik etkilerinin ortadan kaldırılmasına karşı hayata geçirilen “Ekonomik İstikrar Kalkanı” içinde yer alan kredi destekleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamada; “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak üyelerimizden gelen talepleri Cumhurbaşkanlığımıza ve ilgili Bakanlıklara ilettik
23 Mart 2020 tarihi itibari ile yürürlüğe konulan ekonomi kalkanı tedbirleri kapsamında açıklama yapan Parmaksız şunları ifade etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız COVİD-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak için üyelerimizden gelen taleplerden 24 Mart itibari ile sonuçlananlar hakkında açıklamada bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız COVİD-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak için üyelerimizden gelen taleplerden sonuçlananlar hakkında açıklamada bulundu.