Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
30 Ekim 2020 günü İzmir’de yaşanan deprem afeti sonrasında bölgeye yapılan yardım faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla Valiliğimiz AFAD koordinasyonunda yardım kampanyası düzenlenmiştir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. ARİF Parmaksız, ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve Rektör Yardımcısı Prof Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyelerin 2020 yılı aidat ödemeleri için ayrılan süre 02 Kasım 2020 Pazartesi mesai bitiminde sona eriyor.
PARMAKSIZ’DAN TURİZM DESTEK PAKETİ HAKKINDA AÇIKLAMA Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, turizm destek paketi hakkında açıklamalarda bulundu.
Türkiye'deki tüm organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK) 18. Olağan Genel Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda yapıldı.