Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamada; “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak üyelerimizden gelen talepleri Cumhurbaşkanlığımıza ve ilgili Bakanlıklara ilettik
23 Mart 2020 tarihi itibari ile yürürlüğe konulan ekonomi kalkanı tedbirleri kapsamında açıklama yapan Parmaksız şunları ifade etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız COVİD-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak için üyelerimizden gelen taleplerden 24 Mart itibari ile sonuçlananlar hakkında açıklamada bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız COVİD-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak için üyelerimizden gelen taleplerden sonuçlananlar hakkında açıklamada bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız; Koronavirüs salgınının Türkiye'ye sıçramasının ardından alınacak tedbirleri görüşmek üzere Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanımız liderliğinde yapılan "Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm T
DUYURU 18 Mart 2020
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazı ile Koronavirüs (COVID-19) isimli hastalığa karşı işyerlerinde üyelerimizce alınması gereken önlemler hakkında rapor hazırlandığı ifade edilmektedir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 105. Yıldönümü mesajı yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, korona virüsü sebebiyle vatandaşların hassasiyetinden faydalanarak gıda, temizlik ve dezenfektan ürünlerinde spekülatif zam uygulayarak fırsatçılık yapmak isteyenlere müsaade edilm
Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Mohamed Rizvi Hassen ve Ticaret Müsteşarı Yoshitha Jayasuriya Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Parmaksız’ı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki makamında ziyaret etti. G
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.