06-09 Mart 2014 tarihleri arasında Mersin 9. Uluslararası Tarım Fuarı düzenlenecektir.
Nevşehir Defterdarı  Hatice İşcen Ercoşman Vergi Haftası sebebiyle Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Meclis Başkanı Seyit İnce ile bir  süre görüştü.
Türk Hava Yolları (THY) Nevşehir Müdürü  Osman Taha Küçük ve Anadolu Jet  yetkilileri  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret  ederek 30 Nisan 2014 tarihinde başlayacak Anadolu Jet Antaly
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü tarafından  düzenlenen  mevzuatlar bilgilendirme toplantısı Nevşehir Ticaret Borsası  Toplantı Salonunda yapıldı.
17 Şubat 2014 TOBB Plaza, İstanbulda İskenderiye Beyt-ül Amel İşadamları Derneği üyeleri ile ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir.
Haziran 2014 ihracat verileri Türkiye İhracatçılar Birliği (TIM) tarafından açıklandı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu üyeleri yeni atanan Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşeki ziyaret etti.
KAMERUN HES FIRSATI 2014-02-17 16:47:27
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan yazıda, Yaounde Ticaret Müşavirliğinden alınan bir yazıya atfen, -      Kamerunun ciddi elektrik üretim açığı olan Orta Afrika Bölgesinin, HES
DEİK/Türk-Fransız İş Konseyi ve UBIFRANCE işbirliğiyle, 23 Eylül 2014 tarihinde Grand Hyatt Hotel İstanbulda “Vivapolis İstanbul Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu” düzenlenecektir.