Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken ile birlikte Gaziantep’te bir dizi ziyaret ve açılış törenlerine katılan NTSO Başkanı M.Afir PARMAKSIZ , Gaziantep Belediyesi ve Gaziantep Ticaret Borsasın
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız 2018’i geride bırakırken yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum”
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız ilk önce Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’ı makamında ziyaret etti.
TEBD İş Birliği Diyaloğu Projesi ilk çalıştayı 19 Aralık 2018 tarihinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.
PARMAKSIZ ERZURUM’DA 20 Aralık 2018
TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Erzurum’da bir dizi ziyaretlerde bulunan NTSO Başkanı Parmaksız, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Erzurum Ticaret Borsası’nda düzenlenen toplantılara katıldıktan sonra Erzurum Valisi Okay Memiş’i makamında
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı 30.11.2018 Cuma günü gerçekleştirildi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurul ları Başkanı M. Arif Parmaksız Diyarbakır’da düzenlenen Reel ve Finans sektör temsilcilerinin buluşmasına katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız Ankara Valisi Vasip Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.