Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
“Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Arasında Yer Alan Mehmet Ali Öbekli’ye Başkan Parmaksız’dan Tebrik
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen ve TSE COVİD – 19 Güvenli Hizmet denetiminden başarı ile geçti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan TSE tarafından yayınlanan COVID-19 GÜVENLİ ÜRETİM BELGESİ hakkında bilgiler verdi.
Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’nın katılımıyla “Kooperatifçilik ve Kooperatifleşme” konulu toplantı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.