NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Tokat’ta bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı.
Vatanı, milleti, bayrağı, milli marşı, soydaşları ve kutsal değerleri için savaşarak bizim bu kutsal topraklarda hür bir şekilde yaşamamız için Gazi ve Şehit olan bütün vatan evlatlarına 19 Eylül Kahramanlık Günü münasebeti ile tekraren şükranlarımızı su
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Nevşehir Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü ve Özel Versa Hastanesi arasında MEGİP işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında 8 kişiye mesleki eğitim verilecek.
TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Ukrayna’da bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Ülkemizin en önemli sorunlarından birisinin genç işsizlik olduğunu belirten Parmaksız; “Firmalarımız nitelikli eleman bulamamaktan, gençlerimiz iş bulamamaktan şikâyetçi. Biz TOBB olarak geçtiğimiz aylarda Milli Eğitim ile imzaladığımız protokol ile bun
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu, Başkan Memiş Kütükçü öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.
Nevşehir Belediyespor Kulübü Yeni Başkanı Esat Özaltın ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti. NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız’da hazır bulundu.
Eskişehir Ticaret Odası’nın Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Sarar Giyim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.
Sigortacılık sektörünün en önemli dağıtım kanalı olan sigorta acentelerini biraraya getiren Sigorta Acenteleri Kurultayı, TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirildi. İlk kez düzenlenen Kurultay’a ilimiz delegeleri Lokman Kozan, Aynur Dağ Yüksel, meslek komite t