2020 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS), Türkiye’de ilk 1000’e giren öğrenciler Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda TYT puan türünde Türkiye 1. olan Hüseyin Kağan Özdemir, ailesi ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Kurban Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.
Mesleki eğitim yeni teknolojilerin gelişmesiyle tüm dünyada giderek önem kazanmaya ve hak ettiği değeri görmeye başlıyor. Ülkemizin önemli yaralarından biri olan mesleki eğitimin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin Millî Eğitim Bakanlığımız ile hazır
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Nevşehir E Tipi Ceza İnfaz Kurumu Heyeti, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkan Parmaksız Nevşehir’in il oluşunun 66.’ncı yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.