VERGİ REKORTMENLERİ NTSO´NUN 90. YIL GECESİNDE ÖDÜLLENDİRİLDİ

2017-03-13 04:02:00

VERGİ REKORTMENLERİ NTSONUN 90. YIL GECESİNDE öDüLLENDİRİLDİ

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının 90. Yılı kapsamında düzenlenen ödül Töreninde Nevşehir gelir ve kurumlar vergisi mükelleflerinden ilk 10 a girenler ödüllerini çevre Şehircilik Bakanı Mehmet özhaseki ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlunun elinden aldı.
2015 yılı verilerine göre dereceye giren rekortmenlerin davet edildiği gecede NTSO Başkanı M. Arif PARMAKSIZ, NTB Başkanı İbrahim SALAŞ ile birlikte Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, Eski Bakanlardan Kutbettin ARZU, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa AçIKGöZ, Murat GöKTüRK, Ebubekir Gizligider yanı sıra Konya Milletvekili ömer üNAL Niğde Milletvekili Erdoğan öZEGEN de ödül alan rekortmenleri tebrik ettiler.
ödül alanları tebrik eden NTSO Başkanı PARMAKSIZ; “Geçtiğimiz yıl Odamızın 90. Yılını hep birlikte iştirak ettik, yaşanan elim olaylar neticesinde bugüne ertelemek zorunda kaldığımız gecede gelir ve kurumlar vergisinde ilk 10a giren mükellefleri hem hatırladık hem de tebrik ettik.
Zira vergi veren işletmelerimiz bu milletin hizmetlerinde birinci derecede katkı sağlayan kişi demektir. Ben bu gece burada dereceye girerek bizlerle olan bütün mükellefleri ve vergisi ödeyen bütün üyelerimi teker teker tebrik ediyorum. Gönül arzu eder ki hepsini ayrıca ödüllendirelim, en küçük vergi veren üyem de bunu hak ediyor. Bugün hastanelerimiz istenilen seviyelere ulaştıysa, yollar köprüler yapılıyorsa yeni okullar yükseliyorsa bütün bunlarda hepsinin küçük yada büyük bir katkısı var.
İnşallah bütün işletmelerimiz için işler istedikleri gibi gider bütün üyelerimiz daha çok kazanırlar daha çok vergi verirler.
Biz oda olarak onlara hizmet etmeye işlerini daha da kolaylaştırmaya çalışıyoruz ki biz de onlar varsa varız.
üyelerimiz, vergi verenlerimiz bizlerin başının tacıdır.” Diyerek geceye katılarak ödül almaya gelen bütün mükelleflere ayrıca teşekkür etti.


KURUMLAR VERGİSİ öDüL SAHİPLERİ
İNAN MEIJER TOHUMCULUK VE TİC. LTD.ŞTİ.
TAS. HAL. LALE UN FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.
DOĞA TOHUMCULUK GIDA SAN. VE TİC. A.Ş.
APAK PAZARLAMA VE GIDA SAN. TİC. A.Ş.
öZ ERSOYLAR TARIM üR. GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
TEZEL TARIM üRüN. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
NURLULAR GIDA VE İHTY. MAD. PAZ. LTD. ŞTİ.
AHMET GüNDüZ-ATA GüNDüZ İNŞ. TAAH. LTD.ŞTİ.
TURASAN BAĞCILIK VE ŞARAPCILIK LTD. ŞTİ.
ALTINYILDIZ KOLEJİ A.Ş.

GELİR VERGİSİ öDüL SAHİPLERİ
FATİH DİRİKOç
ALİ çOLHAN
ALİ IŞIKSAçAN
ALİ AKSüT
MUSTAFA DİNLER
EMİN DİNLER
MUSTAFA DİRİKOç
MUSTAFA BöLüKBAŞI
İBRAHİM SALAŞ
BEKİR PASLANMAZ