NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız

2014-06-12 11:32:28

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN BOZULMAMASI İçİN DUA EDELİM”

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Berat Kandili sebebiyle yazılı bir açıklama yaparak, “Ellerin Yaradana açılıp yüreklerin bir attığı bu özel gecelerde ülkemiz ve Milletimiz  birlik ve beraberliğimizin bozulmaması için dua edelim” dedi.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, ülkemizin gerek dış gerekse iç kışkırtıcıların yoğun faaliyetler gösterdiği günlerden geçtiğine dikkati çekerek, “Bu özel günlerde birlik ve beraberliğimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz.  Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın.” Şeklinde konuşarak,  “Başta Nevşehirliler  Oda üyelerimiz olmak üzere  Tüm İslam Aleminin Berat Gecesini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi.