NTSO’DAN YANGIN BÖLGELERİNE HER ÜYE İÇİN FİDAN BAĞIŞI

09/08/2021

NTSO’DAN YANGIN BÖLGELERİNE HER ÜYE İÇİN FİDAN BAĞIŞI

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Yangın Felaketi Yardım Kampanyası hakkında açıklama yaptı.

Son günlerde yaşanılan afetlere dikkat çeken Parmaksız, " Türkiye’nin değişik noktalarında ciğerlerimizi dağlayan orman yangınlarıyla mücadele ediyoruz. Böylesi zor zamanlarda bizlere düşen, dayanışma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik içerisinde afetlerle mücadele etmek ve yaralarımızı el birliğiyle sarmaktır. Yaşanan bu büyük felaketin mağdurlarının acı ve üzüntülerini paylaşmak ve yanıp küle dönen alanların yeniden ağaçlandırılmasına destek olmak amacıyla, TOBB tarafından başlatılan Yangın Felaketi Yardım Kampanyası kapsamında, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak her üyemiz adına 5000 fidan, 50.000 TL nakdi yardım. 100 paketlik 15.000 TL gıda yardımında bulunduk.” Dedi.

Kısa sürede Türkiye’nin birçok bölgesinde başlayan orman yangınlarının herkesi derinden üzdüğünü ifade eden Parmaksız, “Yangında hayatını kaybeden kardeşlerime Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yangından etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangının kontrol altına alınması için canla başla çalışmalarını sürdüren ekiplere kolaylıklar diliyorum. “dedi.

Bu Doğrultuda TOBB tarafından başlatılan Yangın Felaketi Yardım Kampanyası’na destek olmak isteyen vatandaşlarımız yardımlarını EK’te bulunan hesaplardan da bireysel olarak yapabilirler.

EK:TOBB YANGIN FELAKETİ YADIM HESAPLARI