NTSO BAŞKANI PARMAKSIZ’DAN NEVŞEHİRLİ ŞEHİT İÇİN TAZİYE MESAJI

28/11/2019

NTSO BAŞKANI PARMAKSIZ’DAN NEVŞEHİRLİ ŞEHİT İÇİN TAZİYE MESAJI

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Şanlıurfa’da şehit olan Nevşehirli Uzman Çavuş Şevket Tekin için taziye mesajı yayımladı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Şanlıurfa’nın Akçakale Tekçe Hudut Karakoluna PKK/PYD silahlı terör örgütü tarafından Suriye’den atılan havan mermisinin düşmesi sonrasında şehit olan Nevşehir’in Avanos ilçe nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Şevket Tekin için bir taziye mesajı yayınladı.

Parmaksız, mesajında şu ifadeleri kullandı, “Hayatları pahasına ülkemizin birliği ve bütünlüğünü korumaya çalışan kahraman Mehmetçiğimize düzenlenen saldırıları lanetliyoruz. Terörizm ülkemize musallat olmuş büyük bir melanet ve musibettir ancak Kahraman Türk Ordusunun azim ve kararlılığı ile terör saldırılarından medet umanlar asla hedeflerine ulaşamayacaklardır. Ülkemizin birlik, beraberlik ve bekasını korumak uğruna şehit düşen hemşehrimiz Uzman Çavuş Şevket Tekin’e Allah'tan rahmet; ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Nevşehir’imize ve milletimize başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun" dedi.

26 yaşında ve evli olan Şehit Uzman Çavuş Şevket Tekin için, bugün Avanos ilçesindeki Merkez Camii’de tören düzenlenecek.