NEVŞEHİR KOZAKLI TARIMA DAYALI SERA (JEOTERMAL KAYNAKLI) İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TALEP TOPLAMA DUYURUSU

TALEP TOPLAMA DUYURUSU

Kozaklı ilçemizde bulunan jeotermal enerji kaynakları kullanılarak ısıtılacak modern teknolojik seraların ve entegre sanayi tesislerinin yer alacağı bir “Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi” kurulması hedeflenmiştir.

Bu kapsamda Nevşehir Valiliği, Nevşehir Belediyesi, Kozaklı Belediyesi, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Nevşehir Ziraat Odası iş birliğiyle kuruluş çalışmaları başlamıştır. Projenin yürütücü kuruluş görevini Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üstlenmiştir.

Nevşehir İli Kozaklı İlçesi Karahasanlı Mahallesi 102 ada 103 parsel, 111 ada 58 parsel, 113 ada 1 parsel, 114 ada 1 parsel olmak üzere toplam 1377.6 dekarlık kısmında kurulacak olan TDİOSB alanımız ilçe merkezine 20 km, şehir Merkezine 95 km olup şehir kuzey batısında yer almaktadır.

Kuruluşuna hazırlandığımız Nevşehir Kozaklı Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi projemizde yatırımcı olmak isteyenler ihtisas konusuna uygun modern teknolojik sera yatırımı veya sanayi tesisi yatırımı yaparak bu ayrıcalıklı TDİOSB proje alanında yer alabilecektir. Üyelerimize ve yatırımcılara sunduğumuz sera yatırımı için üretici taahhütnamesi ve/veya sanayi parseli yatırımcı taahhütnamesini ilgililer doldurarak ilk adımı atabileceklerdir. İlgililer doldurdukları taahhütnameleri Odamıza teslim edebilirler. Bu taahhütnameler yatırımcıları yasal bir zorunluluk altına koymayacak olup başvuru niteliğindedir. Kuruluş sonrasında belirlenecek tahsis şartlarına göre yatırımcılar devam kararı verebileceklerdir.

Sonuç olarak ekte yer alan yatırımcı taahhütlerini doldurarak Nevşehir Kozaklı Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi yatırımında yer almanızı bekler, güzel günler dileriz.

Saygılarımızla,

M. Arif PARMAKSIZ

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası

EKLER

Ek 1: Sera Üretici Taahhütnamesi

Ek 2: Sanayici Taahhütnamesi

Ayrıntılı Bilgi ve Sorularınız İçin;

Adres: Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası –Millet Cad. No:69  Merkez/Nevşehir

Av. İbrahim AKGÜR                                             Tel: 0(384) 213 10 36

NTSO- Genel Sekreter Yrd.                                 nevsehirtso@tobb.org.tr

Fatih ÜÇGÜN (Jeoloji Yük. Müh.- Proje Danışmanı)