DOMİNİK CUMHURİYETİ’NİN ANKARA BÜYÜK ELÇİSİ ELVIS ANTONİO ALAM LORA NTSO’NI ZİYARET ETTİ

Dominik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Elvıs Antonio Alam Lora, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce’yi ziyaret etti.

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Karayipler ülkesi Dominik Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Elvıs Antonio Alam Lora, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce tarafından ağırlandı.

Büyükelçilik yetkililerinin de yer aldığı ziyarette NTSO Meclis Üyesi Ünal İkizoğlu’da eşlik etti. Başkan İnce, konuklarına NTSO, Kapadokya Bölgesi ve Nevşehir ekonomisi ve turizmi hakkında bilgiler verdi.

Büyükelçi Elvıs Antonio Alam Lora ise misafirperverliğinden dolayı İnce’ye teşekkür ederek Nevşehir ve Kapadokya bölgesinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ziyaret hediye takdimi ve çekilen fotoğraf ile son buldu.