16. İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI ÜYESİ ÜLKELER İÇİN FUAR / IRAK

2017-03-07 00:02:00

Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) alınan yazıda, Ekonomi Bakanlığının Irakın Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği tarafından söz konusu Bakanlığa verilen bir bilgiyi içeren yazısına atfen, ” İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkeler Arasında Ekonomik Entegrasyona Doğru” temasıyla, Irak Ticaret Bakanlığına bağlı Fuarlar ve Ticari Hizmetler Devlet Şirketinin koordinasyonunda, 2-7 Nisan 2017 tarihlerinde “16. İslam İşbirliği Teşkilatı üyesi ülkeler İçin Fuar”ının Bağdat Uluslararası Fuar alanında düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, fuara ilişkin davet mektuplarına TOBB websayfasında (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları / Yurt Dışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.