BALKAN TİCARET FUARI VE KONGRESİ

2015-04-14 00:06:00

 

BALKAN TİCARET FUARI VE KONGRESİ

13-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Bursada düzenlenecek olan Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi ile altyapı, ulaşım, haberleşme, enerji santralleri, inşaat ve belediye ihtiyaçları ile ilgili mal ve hizmet üreten Türk yatırımcıları ilgili Balkan muhatapları ile görüşme ve fuarda sergilenecek ürün ve hizmetleri yerinde inceleme fırsatını bulacaklar.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada, sözkonusu fuar ile eş zamanlı olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesinin destekleri ve Balkansiad ve Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile 13-15 Mayıs 2015 tarihlerinde Türkiyenin birçok şehrinden ve 12 Balkan ülkesinden yüzlerce belediye başkanı ve satın alma yetkilileri ve akademisyenlerin katılacağı 2. Akıllı Belediyecilik Zirvesini düzenleyeceği, ziyaretçilerin hem fuarı hem de zirveyi takip etmelerinin sağlanacağı bildirilmektedir.

Sözkonusu fuara ilişkin ayrıntılı bilgiye, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesinin (http://www.tobb.org.tr/) ‘Hizmetler/Uluslar arası İş İmkanları-Yurt İçi Etkinlikler bölümünden ve http://www.balkanticaretfuari.com / www.tuyap.com.tr adreslerinden ulaşılabilmektedir.