MAKE IN INDIA TOPLANTISI

2015-01-19 00:04:00


MAKE IN INDIA TOPLANTISI

Hindistan Büyükelçiliği'nden alınan yazıda, Hindistan ve Türkiye arasında halihazırda var olan ekonomik işbirliğini güçlendirmek amacıyla, Hindistan Büyükelçiliği tarafından 22 Ocak 2015 tarihinde 15:00-16:15 saatleri arasında JW Marriott Otel Ankarada, Hindistan tarafından hazırlanmış olan “Make in India” ulusal programı üzerine bir toplantı ve sunum gerçekleştirileceği belirtilmektedir.


Yazıda devamla, “Make in India” programının, yatırım olanaklarını, yeniliğe teşviki ve entelektüel varlığın muhafazasını amaçlayan yeni ve köklü girişimleri bünyesinde bulundurduğu ifade edilmektedir. Bu insiyatifler arasında, Hindistanda iş ve yatırım olanak ve yönetmeliklerinin basitleştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına da yer verildiği belirtilmektedir.
Toplantıya ilişkin program ve “Make in lndia” programı altında işlenecek sektörlerin listesine, Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.
Söz konusu toplantıya katılmak isteyenlerin Hindistanın Ankara Büyükelçiliğine (Aras Güven, Tel: 0 312 438 21 95-96, E-posta: commercial@indembassy.org.tr) bilgi vermeleri gerekmektedir.

üyelerimize duyurulur.