HALKBANK BÖLGE MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A ZİYARET

02/10/2019

HALKBANK BÖLGE MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A ZİYARET

Halkbank Kayseri Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir, Bölüm Müdürü Cantürk Baltacı, Şube Müdürü Arzu Şanlı ve Müdür Yardımcısı Murat Saraç, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette NTSO Meclis Üyesi Bülent Yücel’de hazır bulundu.

Kayseri Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz, devlet bankaları içerisinde hedefini kobilere yardımcı olmak üzere belirleyen Halkbankası’nın Nevşehir kobilerine hizmet ve destek için sürekli hazır olduğunu belirterek, “ Bu süreçte en büyük paydaşımız ve destekcilerimizden olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na, değerli Yönetim Kuruluna ve özellikle kıymetli başkanımız Mehmet Arif Parmaksız’a teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

Başkan Parmaksız, Anadolu’nun dört bir tarafında nakit akışlarında kısa vadeli sıkıntı yaşamalarına karşın verimli ve düzgün çalışan pek çok işletme bulunduğunu ifade etti. Bu firmaların üretime, ihracata ve istihdama katkı sağladıklarını vurgulayan Parmaksız, söz konusu işletmelerin ülkenin milli serveti olduğunu ve korunmaları gerektiğini söyledi. 

İş dünyası olarak finansmana erişimde sıkıntı yaşandığını belirterek, "Biz bu dönemde herkes birbirini anlasın, bu yükü paylaşsın, fedakarlık yapsın istiyoruz" diyen Parmaksız, Halkbank yetkililerinin bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.