ERCOŞMAN UNUTULMADI

2017-03-13 00:02:00

ERCOŞMAN UNUTULMADI

 

Gelir vergisi, Kurumlar vergisinde dereceye giren mükelleflere ve NTSO üyeliğinin 40.yılını tamamlayan üyelere plaket verildiği NTSO 90. YIL ödül Töreninde tayini çıkan ilimiz defterdarı Sayın Hatice İşcen  ERCOŞMAN unutulmadı.

çevre Şehircilik Bakanı Mehmet öZHASEKİ ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlunun da katıldığı ödül töreninde, İlimizde geçirdiği süre boyunca verdiği hizmetlerden ötürü NTSO Başkanı PARMAKSIZ ve NTB Başkanı SALAŞ tarafından Defterdar ERSOŞMANa teşekkür plaketi takdim edildi.

Bu şehri ve mükellefleri hiç unutmayacağını belirten ERCOŞMAN; “ Bizler bürokratlar olarak şehir şehir dolaşıp işlerimizi yer ve zaman gözetmeksizin yerine getiren insanlarız, şimdiye kadar bir çok ilde çalışma fırsatı buldum ama Nevşehirin yeri bende hep ayrı olacak” diyerek sözlerine şöyle devam etti “ Bu önemli gecede hatırlanmak beni çok bahtiyar etti, özellikle Sayın Bakanımızın, TOBB Başkanımızın, Milletvekillerimizin Sayın Valimizin katıldığı bir törende böyle bir plaket almak gurur verici, böyle bir gece de beni de unutmayan çok değerli Oda ve Borsa Başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum .” dedi.