MIDEST 2016

2016-07-21 00:02:00

MIDEST 2016

İstanbul Ticaret Odasından TOBBne intikal eden 29.06.2016 tarihli ve 84329644/89342 sayılı yazıda,Fransa'nın Paris Şehri'nde 6-9 Aralık 2016 tarihinde düzenlenecek olan “Midest 2016 Yan Sanayi Fuarı” Türkiye Milli Katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Dövme, döküm, ısıl işlem, yapıştırıcılar, kazan yapımı, kompozit malzeme, elektrik/elektronik, yüzey işleme, son işleme endüstriyel bakım ve hizmetler, hammadde, yarı mamül ürünler, metal sanayi, bağlama parçaları, metal işleme, metal kesme, şekillendirme, plastik ve kauçuk işleme, vida kesiciler özel makineler, teknik tekstil, ahşap gibi birçok sektörü içerisinde barındıran Avrupanın en büyük Yan Sanayi fuarı olan Midest 2016ya İTO ile katılım bedelinin 550 Euro / m2 olarak belirlenmiş olduğu ve fuara minimum 9m2 ile katılım sağlanabileceği belirtilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu bedele, stand inşaatı, elektrik bağlantısı, aydınlatma ve temel dekorasyon malzemeleri, nakliye, gümrükleme ve sigorta işlemleri, Türkiye pavyonunun fuar alanında tanıtımı, Türkiye broşüründe firma bilgilerinin yer alması, ofis, iletişim araçları, ikram hizmetleri, stand büyüklüğü ile orantılı ücretsiz fuar giriş kartı dahil olmak üzere tüm ana hizmetlerin dahil olduğu ve fuarın devlet desteği kapsamında olup, paket fiyat üzerinden %50 oranında devlet desteğine ilişkin işlemlerin takibinin İstanbul Ticaret Odası tarafınca yürütüleceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuara ilişkin not TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları/ülke Duyuruları” başlığı altından temin edilebilmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.