ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER ZİRVESİ 2019

08 Nisan 2019
477 - Kişi Okudu

ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER ZİRVESİ 2019

“Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi” 18-19-20 Nisan 2019 tarihlerinde Ankara Ticaret Odası Congresium International Convention & Exhibition Center’da düzenlenecektir.

TOBB’dan alınan yazıda; TOBB’un katkıları ve Ankara Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen zirvenin, Türkiye’nin coğrafi işaretler konusunda en geniş katılımlı zirvesi olma misyonunu sahipleneceği ifade edilmektedir. Bu yılki teması “Anadolu’dan Dünyaya” olarak belirlenen zirveyle coğrafi işaretlerin kırsal kalkınmaya sağlayacağı faydalar konusunda farkındalık yaratılmasının ve yerel ürünlerin ticarileştirilmesine yönelik işbirliği platformlarının oluşturulmasının hedeflendiği belirtilmektedir.

Zirve kapsamında üreticiler, coğrafi işaretler ile ilgili çalışmalar yürüten kamu, özel ve sivil toplum kuruluşları ile kanaat önderleri gibi tüm paydaşların tecrübe ve görüşlerinin paylaşılacağı bir “konferans programı” düzenlenecektir. Zirvenin aynı zamanda ürünlerini tanıtmak ve ticari işbirlikleri kurmak isteyen katılımcılar için “Coğrafi İşaretler İhtisas Fuarı”, yerli ve yabancı uluslararası alım heyetleri ile “İkili İş Görüşmeleri (B2B Görüşmeler)” ve “Eğitim Programları” gibi eşsiz fırsatlar sunacaktır.

Zirve kapsamındaki konferans programı, eğitim ve çalıştaylara katılım ücretsiz olup etkinliklere katılım gösterecek üyelerimizin https://www.cografiisaretlerzirvesi.com/ üzerinden online kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Ayrıca Coğrafi İşaretler İhtisas Fuarı’na geleneksel ürünler üreten üyelerimizin stand ile katılım sağlamak istemeleri halinde Ankara Ticaret Odası tarafından stand tahsis edilecektir. Son başvuru tarihi olan 12.04.2019 Salı gününe kadar aşağıda belirtilen iletişim bilgileri üzerinden Ankara Ticaret Odası ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Stand Başvuru İçin:

Hira Çomoğlu 0532-291 84 40