"CONNECTİNG EUROPEAN CHAMBERS" DAVET YAZISI - 11 Haziran 2021

"CONNECTİNG EUROPEAN CHAMBERS" DAVET YAZISI

TOBB üyesi olduğu ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Başkan Yardımcılığını yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından 29 Haziran-1 Temmuz 2021 tarihleri arasında Avrupa'daki bütün yerel/bölgesel odaların davetli olduğu "Connecting European Chambres" adlı etkinlik düzenlenecektir.

EUROCHAMBERS tarafından 6. kez düzenlenen "Avrupa Odalarını Buluşturma" etkinliğinin amacı;

- Avrupa Birliği'nin önümüzdeki dönem sağlayacağı farklı hibe imkânları hakkında yerel ve bölgesel odaları bilgilendirmek,

- Avrupa'daki yerel ve bölgesel odalar arasında işbirliği ve iletişim ağını geliştirip güçlendirmek,

- Odalar arası iyi uygulama örneklerinin ortaya konulmasını sağlamaktır.

Etkinlik sadece yerel, bölgesel ve ulusal odalarda AB projeleri ile ilgilenen personele yönelik olarak tasarlanmıştır. Etkinliğin ve 3 gün boyunca yapılacak bütün çalıştayların dili İngilizce olup çeviri imkânı bulunmamaktadır. Etkinlik pandemi nedeniyle bu yıl online olarak gerçekleştirilecektir. Etkinliğe https://www.eventbrite.com/e/connecting-european-chambers-2021-registration-153434515767  adresinden kayıt yapılabilmektedir. Son başvuru tarihi 25 Haziran 2021’dir.

Üyelerimize duyurulur.

EK:Connecting European Chambers