Facebook English English
Nevşehir

2014 YILININ İLK ÜYE AİDATI TÜRKMEN’DEN

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl aidat ve belge hizmeti fiyatlarına Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla zam yapılmazken, yılın ilk aidatını ise İşadamı Tuncay Türkmen ödedi.

Ticaret ve Sanayi Odası ‘nın üye memnuniyeti odaklı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten İşadamı Tuncay Türkmen,  NTSO Genel Sekreteri, İsmail Hakkı Aydoğan’a  ve Oda personeline  üyelere vermiş olduğu hizmet sebebiyle teşekkür etti.

NTSO Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan ‘da  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 10. Meslek Komitesi Başkanı olan Tuncay Türkmen’e  bu örnek davranışı için  teşekkür  ederken, “Amacımız üyelerimizin memnuniyeti.Bu tür davranışlar, oda çalışanlarının motivasyonuna  destek veriyor.” Dedi.

DERGİLERİMİZ