TÜRKİYE - İTALYA İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI -
Facebook English English
Nevşehir

TÜRKİYE - İTALYA İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; İtalya’daki somut yatırım fırsatlarını tanıtmak üzere danışmanlık firmalarının temsilcilerinden oluşan bir heyet ile 05 Ekim 2015 tarihinde TOBB Merkez Binası Sosyal Tesisler 3. Kat Toplantı Salonunda “Türk Firmaları için İtalya’da Yatırım Olanakları; Türk – İtalyan İşbirliği Toplantısı”nın gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu toplantı kapsamında, gıda ve içecek, giyim ve moda, yapı malzemeleri, endüstriyel makineler ve otomotiv yan sanayi sektörlerinde İtalya’daki yatırım fırsatları, somut işbirliği olanakları ve satışa çıkarılan şirketler hakkında detaylı bilgilerin paylaşılacağı belirtilmiştir.

Toplantının taslak programına, İtalya’daki yatırım fırsatlarına ilişkin firma listesi ve katılım formuna TOBB web sitesinde (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

DERGİLERİMİZ