Facebook English English
Nevşehir

İSLAM ÜLKELERİ GIDA TİCARETİ FORUMU

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) ve Cidde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 5-6 Kasım 2014 tarihlerinde, İslam Ülkeleri Gıda Ticareti Forumu’nun Cidde, Suudi Arabistan’da düzenleneceği bildirilmektedir.

İslam ülkeleri arasında gıda ve besin maddelerinin ticaretini artırmayı hedeflemekte olup, forum pirinç, arpa, çay, kahve, meyve-sebze, şifalı otlar, kırmızı ve beyaz et ve balık ürünlerini kapsayacağı belirtilmiştir.

Bu kapsamda, söz konusu etkinliğe katılmak isteyenlerin, katılım formunu doldurarak 14 Temmuz 2014 mesai bitimine kadar ICCIA’na (melbanna2000.gmail.com) iletmeleri gerekmektedir.

Başvurular alındıktan sonra, ICCIA başvuru yapan nitelikli firmaları katılım formunda belirtilen kriterler kapsamında seçerek, katılım için gerekli hazırlıkları gerçekleştirecektir.

Bilgilerinize sunarız.

DERGİLERİMİZ