Facebook English English
Nevşehir

17. ULUSLARARASI İRAN SAĞLIK FUARI

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası’nın ilgili yazısında, İran’da yerleşik M/s. Sanat Salamat şirketi tarafından 15-18 Mayıs 2014 tarihleri arasında, “17. Uluslararası İran Sağlık Fuarı”nın “Tehran Permanent Fairground”da gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarın ayrıca İran Medikal Mühendisliği Birliği, İran Medikal Ekipman Tacirleri Birliği, İran Medikal Ekipman İhracatçıları Birliği, İran Medikal, Diş ve Laboratuar Ekipmanları Üreticileri Birliği tarafından desteklendiği ifade edilmektedir.

Bahse konu fuarda medikal, diş ve laboratuar ekipmanları, ecza ürünleri, sağlık hizmetleri ve ürünlerinin sergilenmesi planlandığı belirtilmektedir.

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgi almak için www.iranhealthexhibition.com adresinin ziyaret edebileceği, fuara katılmak isteyenlerin ise aşağıda iletişim bilgileri verilen Nasrin Farzaneh ile iletişime geçebileceği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Nasrin Farzaneh