Facebook English English
Nevşehir

TÜRKİYE İRAN İŞBİRLİĞİ VE TANITIM KONFERANSI

Sayın Üyemiz,

Tahran Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği’nin yazısında, İran’daki Jahan Parsian International Investment Company tarafından,  4 Şubat 2014 Salı günü, Istanbul Ceylan Intercontinental Otel’de, Türkiye-İran Uluslararası Yatırım Fırsatları, Ticari ve Sanayi İşbirliği Tanıtım Konferansı’nın düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Konferansın İran’ın önemli kurum ve kuruluşları tarafından desteklenmekte olduğu,  İranlı katılımcılar arasında özel sektörün yanı sıra kamu sektöründen de önemli temsilcilerin katılmalarının öngörüldüğü bildirilmektedir.

Konferansa ilişkin bilgiler ile irtibat kişisinin bilgilerinin yer aldığı bilgi notu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları–Ülke Duyuruları-İran” bölümünde yer almaktadır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

DERGİLERİMİZ