Facebook English English
Nevşehir

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan Düşanbe Ziyareti

Kısa adı DEİK olan Dış Ticaret İlişkiler Kurulu, Türk Tacik İş Konseyi 2013-2014 eylem planı çerçevesinde Tacikistan Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliğinde 2-4 Aralık 2013 tarihleri arasında Düşanbe’ye bir heyet  ziyareti planlıyor.

Tacikistan Pazar payının artırılması ve bölgeye yönelik yeni yatırım ve ihracat imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenen söz konusu ziyarete enerji,madencilik,tekstil,hazır giyim,pamuk ithalatı,gıda işleme ve makineleri,inşaat malzemeleri,tıbbi malzeme,sağlık ekipmanları,ilaç sanayi,otomotiv ve yan sanayi,makine ekipmanları,temizlik ve kozmetik maddeleri,kağıt ürünleri,mobilya,gıda ürünleri,tarım aletleri sektöründe faaliyet gösteren firmaların katılımlarının faydalı olacağı bildirildi .

Söz konusu  etkinliğe katılım formu www.tobb.org.tr adresinde “Hizmetler/Uluslar arası İş İmkanları-Yurt Dışı Etkinlikler  bölümünde yer almaktadır.

DERGİLERİMİZ