Facebook English English
Nevşehir

KAZANSUMMİT 2013

Rusya Federasyonu ve İslam İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeleri 5.Uluslararası Ekonomi Zirvesi 2-3 Ekim 2013 tarihlerinde Rusya Federasyonu Kazan şehrinde düzenlenecektir.

Rusya Federasyonu ve İslam İşbirliği Teşkilatı üye ülkelerinin ekonomik ve ticari ilişkilerini geliştirmek ve derinleştirmek amacı ile düzenlenen forumda, Rusya Federasyonu ve İslam İşbirliği Teşkilatının 57 ülkesinden firma sahipleri yatırımcılar,üst düzey yöneticiler, üst düzey devlet temsilcileri ve kamu kuruluşlarının görevlileri yer alacaklardır.

Formun programı , katılımcıları ile Foruma ilişkin detaylı bilgi www.kazansummit.com   adresinde yer almaktadır.

Formla ilgili sorular info@kazansummit.com ve +7 843 567 60 66 nolu organizasyon komitesi irtibatlarından cevaplanacaktır.

DERGİLERİMİZ