70. IRU DÜNYA KONGRESİ -
Facebook English English
Nevşehir

70. IRU DÜNYA KONGRESİ

TOBB’dan gelen kayıtlı yazıda, Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) tarafından 6-8 Kasım 2018 tarihleri arasında Umman - Maskafta 70. IRU Dünya Kongresi düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda, ekonomilerin lokomotif sektörlerinden biri olan karayoluyla yolcu ve yük taşımacılığında küresel ölçekte önemli bir rol oynayan ülkemizin ve sektör temsilcilerimizin, anılan Kongrede temsilinin önem arz ettiği vurgulanmıştır.

Lojistik, yolcu ve yük taşımacılığı ve bilgi teknolojileri sektörlerinde faaliyet gösteren ülkemiz firmalarının, dünya çapında bilinirliklerini ve rekabet güçlerini arttırarak, küresel düzeyde kamu ve özel sektör paydaşları ile bir araya gelme fırsatından yararlanmaları amacıyla çeşitli sponsorluk paketleri hazırlandığı bildirilmektedir.

Söz konusu organizasyona katılmak isteyen firmalarımız, Türkiye Odaları Borsalar Birliği personeli Elif Tangil (elif.tangil@tobb.org.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize rica ederim.

DERGİLERİMİZ