TÜRKİYE-RUSYA İŞBİRLİĞİ FORUMU -
Facebook English English
Nevşehir

TÜRKİYE-RUSYA İŞBİRLİĞİ FORUMU

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, TOBB ve Güney Ural Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, 20 Haziran 2018 Çarşamba günü, saat 10.00’da, TOBB İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda, Türkiye-Rusya İşbirliği Forumu gerçekleştirileceği bilgisi paylaşılmaktadır.

Forum kapsamında, Rusya’nın özellikle Chelyabinsk Bölgesi’ndeki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacaktır.

Etkinlik çerçevesinde Türkçe-Rusça simültane çeviri hizmet ücretsiz olarak sağlanacaktır. Foruma, Rusya’nın tekstil, inşaat, tahıl, hafif sanayi, ayakkabı, metal kesme aletleri, asansör, danışmanlık, hazır giyim, ayakkabı ve teknoloji sektörlerinden gelen firmaların katılmaları beklenmektedir.

Program ve liste düzenli olarak güncellenecektir. (TOBB web sayfası üzerinden takip edilebilir) https://www.tobb.org.tr/UlkeRehberi/Sayfalar/rusyafederasyonu.php) Etkinliğe katılmak isteyen firmalarımızın, ekte yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 18 Haziran 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB'a e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

DERGİLERİMİZ